VÅR FILOSOFI

KVALITET OCH PERFEKTION

KÄNSLA FÖR DETALJER

När vi skapar våra husbilar arbetar vi efter filosofin att det ska vara smidigt och enkelt att ta sig runt på husbilssemestern, utan att tumma på kvalitet och komfort. Därför använder vi endast utvalda kvalitetsmaterial under produktionen av våra Bravia husbilar. Detaljer i massivt trä ger ett invändigt intryck av lyx och komfort. Alla inbyggda enheter är produkter från kända europeiska tillverkare – Truma, Dometic, Thetford. Vårt mål är att du som kund ska bli helt nöjd, och därför erbjuder vi en husbil med hög kvalitet, som år efter år är din trofasta följeslagare på utflykter, resor och semestrar.

När vi designar och tillverkar möbellösningar för våra husbilar följer vi principen om perfektion – både i funktion och estetik. Expertis och en mångårig erfarenhet har gett os en högt utvecklad känsla för detaljer, vilket innebär att vi lägger extra fokus på allt från kanter, eleganta linjer och andra viktiga delar som ger möblerna i Bravia husbilar sin karaktär.

 

HANTVERK SKAPAT FÖR HAND

Vi lämnar inte något åt slumpen – alla möbelelement i våra Bravia husbilar bearbetas för hand. Toppkvalitet och ett perfekt utseende skapas av erfarna snickare och hantverkare som med ett tränat öga och stor skicklighet förvandlar inredningen i Bravia husbilar till ett bekvämt och trevligt boende. Allt för att du ska känna dig avslappnad i ditt mobila hem.